Bestel online

Catering

Toko Bali Mandera food background

De lekkerste catering
in Den Haag

Een compleet verzorgde catering bij jouw thuis, bij jouw bedrijf of op jouw evenement, met ons traditioneel Indonesische (en natuurlijk overheerlijke) eten? Natuurlijk doen wij dat!

Toko Bali Mandera, verzorgd catering op locatie, helemaal op maat. Voor bedrijven en particulieren vanaf 20 personen.Wij cateren op maat en maken graag een passend voorstel van het beste wat Toko Bali Mandera te bieden heeft. Van traditioneel Indonesisch buffet tot een walking dinner. Het kan allemaal!

Een compleet verzorgde catering op elke mogelijke locatie, voor elk mogelijke evenement, en voor elk aantal personen.
Alles wordt kort van te voren bereid in onze keuken zodat het zo vers mogelijk op locatie geserveerd kan worden. We komen de catering brengen, zetten het van A tot Z op en: “JA”, we wassen het ook zelf af zodat u compleet voorzien bent!

Heerlijk toch?

Neem via het formulier contact met ons op. Dan bespreken we graag alle mogelijkheden!

Vers bereid in onze keukens
Altijd de lekkerste gerechten op jouw gelegenheid
Vanaf 25 personen
Voor bedrijven en particulieren vanaf 25 personen om de meeting, het bedrijfsfeestje, de verjaardag, de bruiloft of dat “éindelijk geslaagd feestje” nóg specialer te maken.
Op elke mogelijke locatie & voor elk mogelijke evenement
We komen de catering brengen, zetten het van A tot Z op en: “JA”, we wassen het ook zelf af zodat u compleet voorzien bent!
Catering
Tijd
: